Adevarata biografie a Elenei Udrea

Elena Udrea e fiica unui ţigan din Pleşcoi, şofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeţeană de Transport Local Buzău, pe autobuzele 6 şi 7), decedat în martie 2009 si înhumat pe şest la Ghencea de fii-sa. Şoferul se numea Dumitru (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea (NeaMitică), originar din Pietrosu.

Într-o zi, acesta a făcut o cursa lungă-lungă, pînă în comuna lui Nicolae Labiş, Mălini (jud. Suceava). Acolo a întîlnit-o pe Maria Veliceasa (născută in 1951), femeie de serviciu la Dispensarul din localitate.  Cei doi s-au căsătorit, iar la 26 decembrie 1973 s-a născut un copil de sex feminin, care avea să primească două nume: Elena,Gabriela.

Faptul că este ţigancă a fost recunoscut de Mădălin Voicu, care a declarat, invitat fiind la una din emisiunile lui Mihai Morar, că: “Mă abţin, pentru că Elena Udrea este co-etnica de-a mea. Nu vreau să spun mai multe, dar ştiu ce vorbesc, pentru că le cunosc “pedigree-ul” tuturor. Sunt sigur de ce spun”, a declarat artistul si omul politic de origine rromă.

Bunicul din partea mamei, Vasile Veliceasa, a fost un beţiv, care avea ca avere 2 bordeie si ceva teren din care vindea cate o bucată când rămânea fară bani. Căsătorit de 2 ori, a avut 8 copii: 4 i-a ţinut in bătătură (Ioniţă, Paraschiva, Garoafa şi Gheorghe) iar pe ceilalţi 4 i-a dat la caminul pentru copii fără posibilităţi (Costică, Pavel,Viorica şi Maria,viitoare mamă a paraşutei).
Familia Udrea a locuit în Pleşcoi, apoi in gazdă la Buzău începand cu 1979 când Gabriela avea 6 ani, în casa unei femei pe nume Mariana Dragomir,contabilă la ADAS. Soţul acestei femei lucra pe acelaşi autobuz, cu schimbul, cu Mitică Udrea. Tot acolo s-a angajat si Maria ca taxatoare de bilete pe autobuz (cum era pe atunci). Atunci când Elena Gabriela Udrea era în clasa a VI-a (la scoala nr. 16), familia s-a mutat la o altă adresă in Buzău .

În ultimele clase de liceu (facut la B.P.Hasdeu, intre 1988-1992) , fata a început să-şi “alerge caii”, devenind, efectiv, prostituată. În mod concret, ea “presta” la o matroană pe nume Petruţa, care ţinea un bordel clandestin, în două apartamente, pe aceeaşi scară (unul lîngă altul), dintr-un bloc cu 4etaje, situat în Cartierul Micro V din Buzău .

“Tanti” Petruţa îi făcea “lipeala” şi cu clienţi din Bucureşti, unde “eleva” Găbiţa se ducea cu trenul, dar se întorcea cu limuzina, plină de bani şi atenţii. Miliţia de Moravuri din Buzău o avea în evidenţă.
La şcoală, Ciocănitoarea Woodrea mergea tîrîş-grăpiş, fiind aproape repetentă. După ce s-a mutat cu familia de la Pleşcoi  la Buzău, la vîrsta de 6 ani, Elena Udrea şi-a petrecut verile în satul Pietrosul(comuna Costesti), situat pe Valea Buzăului, la bunicul din partea tatălui (Gheorghe Udrea, zis Cantoneru), unde acesta avea o moştenire de familie. Aici l-a cunoscut pe Cătălin Predoiu, care, şi el venea, în timpul verii, la bunici, care locuiau la capătul uliţei, în acelaşi sat. Mai mare cu cca. 6 ani decît ea, Cătălin Predoiu i-a devenit bun prieten. Legătura lor a fost una trainică (se pare că tălâmbul ăsta, cu gură de babă, a fost primul ei amant), ulterior, “împerecherea” stînd la baza ascensiunii politice a “independentului” Predoiu.

Prietenia din copilărie şi adolescenţă dintre Elena Udrea şi Cătălin Predoiu este necunoscută publicului larg, care nu a priceput, nici pînă astăzi, cum acest Neica-Nimeni a câştigat încrederea Dictachiorului Traian Băsescu şi a rămas ministru în mai multe variante de guvern, cu sau fără partid la spate. Acest mutulică a introdus-o în cercurile “bune” ale tinerilor din Buzău şi a sfătuit-o să dea admitere la liceul pe care îl absolvise el, cu 2 ani mai devreme (B.P.Haşdeu), secţia limbi (?!) străine.
Unul dintre prietenii lui Cătălin Predoiu, poreclit Papuc, a fost cel care a prezentat-o pe Gabriela (aşa cum o ştiau colegii de clasă şi anturajul pe Elena Udrea) celebrei matroane locale “Tanti Petruţa”.
“Tanti  Petruţa” a fost cea care a propulsat-o mai departe, în cercurile prostituţiei din Bucureşti, aceasta fiind în legătură cu unul dintre faimoşii “peşti” ai Capitalei anilor ’90, Ion Răget, poreclit Prinţişoru’.”Tanti Petruţa” îi furniza, la comandă, Prinţişorului, pe bază de comision,”prospătură” pentru străinii cazaţi la Intercontinental, în marea lor majoritate arabi şi turci, care se dădeau investitori străini aflaţi în prospectarea pieţei. Prietena şi partenera Nimfei din Pleşcoi, Beatrice Comăniceanu, l-a cunoscut, şi ea, foarte bine, pe putregaiul Răget, pe care l-a şi apărat în instanţă, cam prin anul 2002, cînd acesta a primit cîţiva ani cu suspendare (apoi, borfaşul a fugit în Spania).
În paralel, Elena Udrea şi prietena ei, Beatrice Comăniceanu, mergeau “la produs ” şi în zona căminelor studenţeşti de la Grozăveşti. Acolo e un restaurant-bordel, al arabului Nassar (cumnat cu parlamentara PSD Rodica Nassar), unde  se culcau, pe bani, mai ales cu studenţi medicinişti (tot arabi).

Generalul Cornel Baltă ştie totul despre “cartea de muncă” a Elenei Udrea. Prinţişoru’ a fost cel care i-a făcut Elenei Udrea cunoştinţă cu tiganul Dorin Cocoş, un obscur bişniţar, care aducea marfă din Turcia şi o vindea în bazar. E adevărat ce spune în presă”avocata” Beatrice Comăniceanu, că l-au cunoscut pe Cocoş într-un club, dar probabil că acolo era şi “şeful” lor, Răget.
În tot ceea ce face, de cel puţin 15 ani încoace, Elena Udrea se serveşte de practicile de “magie neagră” ale cunoscutei vrăjitoare Cati, de la Mărăcineni, bună prietenă cu mama Elenei Udrea (aproape de Pleşcoiul natal al tatălui ei). Se pare că aşa le-a sucit minţile lui Dorin Cocoş şi Traian Băsescu. Prin farmece şi magie neagră, făcută de vrăjitoare, Cocoş a luat-o de nevastă pe curviştină, deşi ştia ce “specializare” are Găbiţa şi ce muncă prestează în schema de afaceri a Prinţişorului.

“Dispeceratul” reţelei de prostituţie pe care o patrona, în Bucureşti, Ion Răget, se afla pe Str. Ştefan Furtună nr. 9, la etajul 2 al unui bloc vechi (vizavi de Muzeul Militar şi aproape de Gara de Nord – de altfel, aproape toată strada e un fel de Crucea de Piatră). Acolo se duceau prostituatele, inclusiv Elena Udrea, să-şi primească banii şi viitoarele comenzi şi să regleze şi alte chestiuni. Iată numai cîţiva dintre membrii (sau simpatizanţii) PDL care i-au făcut “bucuria” Ciocănitoarei Woodrea: Traian Băsescu, Cezar Preda, Cristian Poteraş, Florin Popescu, GabrielOprea, Cătălin
Predoiu, consilierul ei, Ştefan Şuşai ş.a.
“Cariera” paraşutei s-a declanşat odată cu solicitarea lui Cocoş către Oprea, de a-i aranja intrarea. Acum ea fără studii, sugace amărată de la ţară, şi vorbind cu parteneru’ lui de afaceri Gabriel Oprea, ce zice Cocoş? -Băi Oprea, tu ai relaţii peste tot, eu sunt un ţigan amărât, bag-o bă şi tu in politică. Bă. da n-are studii. -Lasă bă,că avem bani. Si uite aşa îi făuriră o diplomă în drept, la rapid, la universitatea Dimitrie Cantemir, intre 1992-1996, iar ulterior Oprea, ca director la Colegiul Naţional de Apărare (2000-2001 şi “profesor” din 2001), i-a băgat şi vreo 2 diplome de acolo. Mai precis, a “urmat” cursurile Colegiului Naţional de Apărare, pe care le-a terminat cu o lucrare pe tema intereselor NATO în zona Mării Negre şi Caucaz. Ce cunostinţe are in geopolitică, numai săracii arabi supţi o mai ştiu. Si uite aşa îi făcur ă un CV, mai cu bube, dar universitar. Toată tărăşenia pleacă de la restaurantul Trei Cocoşi. Dacă verificaţi, Gabriel Oprea a fost partener cu Cocoş, dar pentru că trebuia să devină prefectul capitalei (intre 2002-2003) a trebuit să iasă din afaceri. Aşa se leagă diplomele “Udrei” cu funcţiile lui Gabriel Oprea . In 1997 i-a deschis Cocoş si un butic de avocatură, şpaga fiind la data respectivă de cca. 20.000 euro, dar pentru asta ar trebui luaţi la bani mărunţi şefii de la Baroul Bucureşti, ei ştiu mai bine.
Prin urmare, in “biografie” apare ca avocat titular al Cabinetului Individual de Avocatură “Udrea Elena Gabriela” din Bucureşti – că de, geniul pleşcoian trebuia sa presteze (ca de altfel şi chiloţarul Gabi fixativ, ajuns din căpitan de chiloţi-izmene la hotelul Agat, unde făcea trafic cu calcan, fix general de justitie). In plus, deoarece acum era plină de ştiinţă juridică cum era odinioară plină de altceva, a fost puţin între iunie 2004 şi februarie 2005 consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucureşti, preşedinte al Comisiei Juridice şi de Disciplină, din partea PNL – unde presta la data respectivă (WTF??!!).

In politică a împins-o Virgil Asztaloş Măgureanu, care a dirijat-o pe paraşută către PSD, prin Cozmin Guşă. Apoi, a fost teleghidată către PNL, prin Varujan Vosganian. În 2002 a intrat în Partidul Naţional Liberal, iar în iunie 2004 a devenit consilier municipal din partea PNL.
Pe 21 octombrie 2005 a demisionat din PNL, iar la 12 februarie 2006 se înscrie în PD – si incepe ascensiunea fulminantă, sub atenta oblăduire a Chiorului. La PD, şi implicit la Traian Băsescu, a ajuns prin intermediul Mioarei Mantale. Lumea vorbeşte că această nimfomană din Pleşcoi s-ar fi tăvălit şi cu următorii: Varujan Vosganian, Paul Păcuraru, Sebastian Vlădescu, S.O. Vântu, C.P. Tăriceanu, Dinu Patriciu, Theodor Stolojan.
Până în octombrie 2005, a fost consilier de stat la Administraţia Prezidenţială, şef al Cancelariei prezidenţiale (evident, datorita adâncii “competenţe” politico -juridice), funcţie deţinută acum de Cătălin Avramescu.
În toamna anului 2005, ea a demisionat din funcţia deţinută la Preşedinţie, invocând atacurile “profund nedrepte” îndreptate asupra sa şi a altor persoane care susţin lupta anticorupţie, precum şi faptul că nu doreşte ca prin insinuările la adresa sa să devină “o vulnerabilitate a demersurilor preşedintelui”.
În 13 aprilie 2005 apare în Academia Caţavencu un interviu în care Elena Udrea este întrebată dacă este iubita lui Traian Băsescu. Răspunsul ei a fost: “Ştiţi de când aştept întrebarea asta? La întrebarea asta pot să vă răspund peste zece ani?”.
Deşi nu mai era consilier prezidenţial, făcea vizite nocturne la Cotroceni, aşa cum a dezvăluit Jurnalul Naţional, Preşedinţia şi SPP, refuzând să explice scopul acestor vizite. Conform unor surse din Palatul Cotroceni, citate de presă, Elena Udrea intra foarte des în sediul administraţiei prezidenţiale, după ce şi-a dat demisia din funcţia de şef al Cancelariei prezidenţiale. Sursele amintite susţin că, timp de un an, ea şi-a păstrat chiar şi biroul din vecinătatea cabinetului lui Traian Băsescu. Întrebată despre vizitele nocturne, a răspuns sec: “Nu comentez”. Întrebat şi el de ce maşina Elenei Udrea intră noaptea la Palat, Traian Băsescu a spus sec: “Spuneţi o minciună. Confundaţi o maşină cu o femeie. Eu n-aş face confuzia asta”. Apoi a argumentat ca a venit să alimenteze, că era combustibilul mai ieftin!
În 30 noiembrie 2008, Elena Udrea a fost aleasă deputat.
Restul e istorie. O istorie a ruşinii naţionale.
Aşteptăm cu nerabdare s-o vedem in funcţia de prim ministru, apoi de preşedinte. Astfel, va ajunge acolo unde n-au ajuns celelalte 2 prostituate celebre – Elena Lupescu si Elena Ceausescu.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

 • doru  On July 8, 2011 at 2:35 am

  Interesant articol; si totusi, care este sursa acestei bibliografii?

  • dan  On August 21, 2014 at 6:33 pm

   biografii ,draga, bio nu biblio

  • alexa  On August 22, 2014 at 12:06 pm

   Da, exact. De unde sunt luate informatiile? Ar fi foarte interesant de stiut,
   Poti sa precizezi, te rog?

 • Jon Joni  On July 10, 2011 at 12:15 pm

  owow tare javra

  • Gina Roman  On August 23, 2014 at 6:21 pm

   cineva scris mizerii si voi puneti botul imediat…desteptati-va odata…se duce tara de rapa si voi sunteti manipulati la maxim…parca pe vremea lui Ceausescu erau oamenii mai inteligenti si mai instruiti..Treziti-va! mai vreti inca 10 ani de ciuma rosie?

 • bau valin  On December 23, 2011 at 8:59 am

  adevaru e ca nutzi e bine ca femeie,as pune-o capră si i-as da la buci pînă mi-ar iesi nisip pe nas,la urmă as incerca-o si la rozetă (in cur).nitică muiță,si de restu sloboz pe fața ei ,că prea îi plac cremele.

  • nemotoujours  On August 20, 2014 at 3:10 pm

   mda…taaaare viteaz mai esti

  • fabian  On August 23, 2014 at 2:50 pm

   ASTA NU MAI ARE ROZETA DEMULT …SE CACA NUMAI PE GURA…

 • dinu  On January 4, 2012 at 9:10 am

  cu atat mai meritoriu pt ea. inseamna ca e ambitioasa si inteligenta.

  • dan  On August 21, 2014 at 6:32 pm

   chestia cu inteligenta nu conteaza la curve, ca idee generala.

 • fratica  On January 15, 2012 at 10:30 am

  CAT DE MULT URASC PDL-UL CU ATAT MAI MULT O ADMIR PE ELENA UDREA!

 • Bubu BuBu  On January 16, 2012 at 11:12 pm

  interesanta biografie, asteptam raspunsul doamnei peste 10 ani 🙂

  • Mikutzu  On August 27, 2014 at 10:46 am

   au trecut deja 8… 😛

 • pascu marian  On January 25, 2012 at 5:05 pm

  toata lumea cunoaste biografia prostituatei de lux elena udrea, si ca ea sant multe altele in guvernul romaniei, romania este condusa de tarfi si tarfe.

 • coco  On February 10, 2012 at 7:24 am

  Asta da…..FEMEIE….,,sexul a intretinuto…..

 • capo  On February 29, 2012 at 10:35 am

  السلام عليكم ممكن نتعرف

  • غور  On October 1, 2014 at 8:39 pm

   كيف نائب الرئيس امتص مني!

 • paydayuk cash  On May 7, 2013 at 3:26 am

  Undergraduates will be able-bodied typically will be smaller and much more
  managecapable. The amount and the time period for
  which the money monthlypayments as good as lower berth the
  sake orders. Some people reckon to buy a vacation, require fund on the
  adjacent concern day.

 • RELATED SITE  On July 9, 2013 at 5:25 pm

  My partner and I stumbled over here different page and thought I should check things out.
  I like what I see so i am just following you.
  Look forward to exploring your web page again.

 • capitan planet  On December 27, 2013 at 7:57 pm

  Cine te astepti sa creada laturile astea?

  • dan  On November 18, 2015 at 6:36 pm

   asa e mai cipriane nu trebuie sa crezi dar sunt chestii verificate

 • Gheorghe UNGUREANU  On February 23, 2014 at 10:56 am

  Stimate autor,
  Sînteți, oare, bine instruit în privința etniilor ? Am și eu informații și am cunoscut-o pe Elena Udrea; uitați-vă la prezența feței d-ei și răspundeți dacă este țigancă (nu ar fi nimic rău !) sau… rudăreasă (ceea ce este numai și total pozitiv) ! De altfel, articolul dv. nu aparține unui jurnalist, ci unui inamic (nu doar adversar) care și-a împletit informațiile cu vomă proprie. Ce ziceți de sugestia mea de a-l rescrie ? Eu chiar m-am gîndit, înainte de a-l citi pe-al dv., să-l scriu eu; era o expunere a vieții cu evoluție firească (raportat la societatea noastră actuală). O văd pe Elena Udrea Prim-ministru și chiar Președinte; ar învinge de la prima competiție dacă n-ar mai spune că Mișcarea ”Populară” este de dreapta, iar d-ei însăși, lăstărită într-un bordei, ar fi… tot de dreapta !
  23 februarie 2014. Prof. Gheorghe UNGUREANU

  • banana  On April 15, 2014 at 3:29 pm

   Eu cred ca l cam iubiti pe Baselu…inclusiv pe tanti Nuti…stiu ca adevarul supara de cele mai multe ori dar daca tanti ajunge presedinte in aceasta Romanie e doar din cauza persoanelor ca Dvs.eu zic sa mai cititi nitel articolul si daca aveti iar aceasi parere inseamna ca am ajuns rau ca si popor…

   • lohn  On August 21, 2014 at 12:57 pm

    gheorghita cred ca ti-a facut vreo felatie elenuta de otii asa in brate 🙂

  • ana  On May 24, 2014 at 10:09 am

   sincer aici nu e vb de inamic ! sau inamici domnule profesor ! da articolul in mare parte e adevarat ! stim ca elene udrea e tiganca si a fost prosituata de lux ! vb vine dar a dat rau cu funduletul ! daca intereseaza pe cineva adevarul adevarat sa se intereseze la buza ! e binecunoscuta ! ……

  • Alexandru  On September 11, 2014 at 12:22 pm

   @ Gheorghe UNGUREANU
   Mai bine nu va uitati la imaginile in care Elena Udrea este blonda. Ceea ce vedeti blond pe capul dumneaei ete vopsea de par. Elena Udrea este bruneta. Repet: bruneta. In internet se gasesc suficiente imagini cu dansa de pe vremea cand nu era inca vopsita blond. Daca priviti o asemenea imagine nu mai puteti nega faptul ca are si radaci rrome (doar tatal ei este rrom, mama ei e romanca). Vopsitul parului in blond mascheaza perfect originile rrrome ale Elenei Udrea.

 • Kerri  On March 28, 2014 at 6:24 pm

  Hello! I just wanted to ask if you ever have any issues with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing many months of hard work due to no backup.
  Do you have any methods to stop hackers?

 • Shelli  On April 8, 2014 at 11:09 am

  Attractive portion of content. I just stumbled upon your site and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your weblog posts.
  Anyway I will be subscribing on your feeds and even I
  success you get admission to consistently fast.

 • Jan Costache  On April 15, 2014 at 1:19 pm

  era clar ca vine din foame si din nevoi vitale. Cum s-ar explica altfel parvenitismul asta patologic? Frustrarile, obsesiile averilor faraonice? Groaza de foame…? In articol se aduc la cunostinta nume, date si locuri, disperarea individei asteia care a facut sigur-sigur orice a fost nevoie pt a iesi din foame, continuand pe acest drum “de succes” cand a vazut ca si de partea masculina sunt indivizi obsedati de o “bucata de carne” mai tanara… chiar daca era deja putrezita, cum ziceam, in disperarea ei de a se capatui a aratat in fiecare zi ca acesta (subiectul articolului) este un adevar care nu trebuie adus ca si o surpriza, acesta fiind vizibil … din Spatiu… Nu e singura portocalie (transformata in….in orice a trebuit) care are la baza racolarea in vederea scoaterii din foame, urmand ca acestia (sclavii) sa ramana vesnic recunoscatori “dumnezeului” lor.

 • burebista  On April 15, 2014 at 8:01 pm

  Nu-mi vine sa cred de ce a fost in stare tigancusa.Se spune ca la baza-i neagra,se vede un pic si pe ecran,la o perioada mai lunga de la vopsire.
  Cred insa cu siguranta ca a fost noaptea la cotroceni ,
  in salonul oval la fel ca Lewinski la Clinton.Asta tarziu ,dar ce o fi fost cand a avut biroul langa Matrafox , mai inainte ?

 • gogu  On April 16, 2014 at 5:00 pm

  Nu va citea nimeni postarile si ati gasit subiectul cel mai bun.Vulpea cand nu ajunge la struguri…

  • dan  On August 21, 2014 at 6:34 pm

   strugurii pe care ii clamezi sunt deja putreziti, poate o palinca mai iese din ei, sa o bea betivul

 • ica  On April 16, 2014 at 5:32 pm

  Cel care a vomitat aici să-și mănânce voma! Îmi este clar că nu este nici măcar țigan; este doar o scârbă!

 • SLOBOZESCU  On April 17, 2014 at 6:43 am

  Ce le mai stiti voi pe toate !!! Nu are nici o legatura cu PLESCOI !!! Sunteti PRAFFF !

 • gigi  On May 4, 2014 at 12:08 am

  Cristina Marcus, greu de definit în vorbe caracterul tau !!!

 • PoliticStand  On May 23, 2014 at 2:41 pm

  Sper să vă dea în judecată Elena Udrea, ba chiar să vă și ceară daune. Meritați.

 • Gica  On May 26, 2014 at 4:46 am

  Si de Ponta nimic?

 • nea hahaiala  On May 26, 2014 at 7:37 am

  -Elena Udrea e tiganca are o poza din copilarie in care e neagra tuci ,e vopsita si la par si la fata (doar are bani dao dracu )!!!

 • ADY  On May 26, 2014 at 4:27 pm

  CIORILOR TOTI CARE VA ASCUTITI CIOCURILE AICI SANTETI DE ETNIA RROMA SAU CUM VA CUNOASTE LUMEA TIGANI !!!! ASA CA CIOCUL MIC CIORRILOR …..

 • Conrad  On May 29, 2014 at 4:42 am

  Sunt fe bucuros că nu fac parte din tabăra PSD – Antena 3 (nici nu știu cum să le zic – Ghiolbanii?). Nu zic că la noi nu sunt ciurucuri dar la ăștia sunt numai bădărani și rasiști. Mai grav, nici nu mai au timp de altceva, nu mai au alt gând decât să urască. Citește și tu! Ce nivel intelectual, ce umor fin!

  • dan  On August 21, 2014 at 6:35 pm

   dupa cum scrii si “gandesti” nu ai cum face parte din aceasta tabara, nu e nici un pericol. arunca un ochi la labe1 si spala-te pe morala cu gretosii aia, slugi infecte

 • adrianmb  On June 13, 2014 at 10:54 pm

  femeia din imagine: trasaturi clasice de caucazian alpin.(nici intr un caz indo-arian)
  in rest, ai vreo dovada care sa ti sustina afirmatiile, sau trebuie sa te credem pe cuvant?

 • Evelin  On June 20, 2014 at 9:22 pm

  Daca e tiganca, bravo ei, jos cu palaria in fata ei, sa moara toti invidiosii. Apropos, azi am citit o postare ce se potriveste de minune aici:
  Invidia ii face pe surzi sa auda, pe orbi sa vada, si pe prosti sa vorbeasca…
  Foarte mare adevar

  • dan  On August 21, 2014 at 6:31 pm

   nu e vba d einvidie, boule, ci de faptul ca tara in care am avut ghinionul sa te nasti si tu, va putea fi condusa (ipotetic) de o tiganca curva, boul pamantului.

 • 10august1964  On July 6, 2014 at 3:00 pm

  da , interesanta autobiografie , oare este si adevarata ?

 • marian  On July 8, 2014 at 5:58 am

  cand esti ipocrit arunci cu noroi in altii! o minte de gaina poate sa creada balivernele astea! rusine, rusine,rusine! munciti dracu nu doar stati si asteptati la poarta pensia, gunoaielor!

 • Mircea Stelian Radu  On July 24, 2014 at 10:49 pm

  scrii cacaturile astea pentru ca esti in romania pentru ca in oricare alta tara ai fi ajuns la tribunal . Scoti doar spume pe gura si acuzi fara dovezi doar prin vorbe. De toate formele faptul ca o tiganca sau o prostituata a putut sa-si depaseasca conditia si sa ajunga un om politic nu mi se pare ceva rau ….din contra . Exista doctori in drept care ajung politicieni si pe urma se comporta ca niste tigani si ca niste curve…….ai prins Pont ul nu?

  • dan  On August 21, 2014 at 6:27 pm

   nuuuu, nu am prins “pontul” ,esti mult prea subtil. cam tot atat de subtil cat sunt si ceilalti colegi ai tai, sobolanii mononeuronali spalati pe creier de labe1, de dusmanul romanilor si de tarfa sa. mi-e greata ca sunt conational cu tine, vierme murdar si prost, jegule, borasc pe tine si pe vome umane asemenea tie.

  • dan  On August 21, 2014 at 6:29 pm

   nuuuu, nu am prins “pontul” ,esti mult prea subtil. cam tot atat de subtil cat sunt si ceilalti colegi ai tai, sobolanii mononeuronali spalati pe creier de labe1, de dusmanul romanilor si de tarfa sa. mi-e greata ca sunt conational cu tine, vierme murdar si prost, jegule, borasc pe tine si pe vome umane asemenea tie.

   retarzi mintal ca tine, voma umana, ne-au facut sa ajungem aici, in plina dicatura, dar esti mult prea cretin ca sa vezi, voma umana ,dejectie scarboasa, tu si ceilalti sobolani de aici care mai pot sustine tradatori de neam.

 • diana  On August 21, 2014 at 4:02 am

  Minciuni.Pacat !

 • georgwes  On August 21, 2014 at 10:32 am

  Reblogged this on Georgwes and commented:
  Și zicem sa scăpăm de gipsy ! Balaoacheșa asta vrea să fie președinte ! Praleo d-aci !

 • Nume*DAN MORARIU  On August 21, 2014 at 1:44 pm

  Lasati fratilor -popor de curve -presedinte curva -merge brici
  Si ce Iliescu nu a fost tigan ? -Ce are UDREA ? Proasta este -curva este -profilul ideal de presedinde al RROMANIEI de maine !

 • dan  On August 21, 2014 at 6:25 pm

  cine altul decat dusmanul Romaniei poate sustine o tarfa penibila?

 • politicstand  On August 22, 2014 at 5:48 am

  Ce porcărie… Partea cu magia neagră m-a dat gata, și mai vorbești de țigani. Țigani sunteți toți, că mai departe de străbunici habar n-aveți cum vă arată arborele genealogic. Mi-am pierdut 5 minute din viață cititnd o porcărie inventată, fără dovezi, fără sursă citată. Câteodată facebook face mai mult rău decât bine, așa am ajuns eu aici. Să-mi fac semn de carte, să nu cumva să mai nimeresc în troaca asta cu lături.

 • vacarescu niculina  On August 22, 2014 at 6:48 am

  esti un cretin ..ai scris niste ineptii pe care numai tembelii le pot crede!

 • dudu  On August 22, 2014 at 10:57 am

  Daca nu-ti dai seama ca autorul este dobitoc (dobitoci, mai curind), ai putea crede ca totul este adevarat. Cind am ajuns la Predoiu, primul ei amant, m-am oprit. Pai, pina atunci, nu se prostituase de se rupsese?

 • fronius luminita  On August 22, 2014 at 11:45 am

  autorul articolului nu poate fi decit O LICHEA !

 • noncorfomist  On August 22, 2014 at 2:13 pm

  Tiganii au in Romania o istorie de o mie de ani. Acest lucru le da legimitatea de a fi tot atat de romani ca oricare dintre noi. Faptul ca cineva este de etnie roma nu il face automat un delicvent dupa cum faptul ca esti roman get be get nu iti confera automat caracter si moralitate. Daca este sa facem aprecieri asupra comportamentului unei persoane politice, trebuie sa tinem cont de faptele ,ideile politice si de modul in care persoana respectiva s’a tinut de cuvant. E usor de vazut ca pentru autorul articolului toate femeile care intra in vizorul domniei sale, si au o opinie politica diferita sant fara exceptie prostituate, iar tonul este mai degraba unul defaimator decat unul constatator, caracterizat de simpla observare a desfasurarii evenimentelor, gazetareasca , narativa,etc, intalnita in cazul scrierii unei biografii.

 • hutuleacadrian hutuleacadrian  On August 22, 2014 at 3:25 pm

  Si ce daca e tiganca s-au ce o fii , tara asta e plina de tigani asa ca nu vad de ce nu ar fii un tigan presedinte intr-o tara de tigani….articolul asta e un jeg.

 • Ionut Stoenescu  On August 23, 2014 at 4:54 am

  http://ro.wikipedia.org/wiki/Elena_Udrea o sursa mai de incredere ( chiar nu ma intereseaza ersonajul , dar totusi sa nu credem tot ce scriu unii fara a ne informa)

 • Addan  On August 23, 2014 at 6:39 am

  Bre, Președinte-curva am avut bărbați, de ce nu ar aspiră la fonctie si o femeie, ca doar tara asta suporta orice…

 • IOAN CIOBANU  On August 23, 2014 at 7:02 am

  BINE BINE …SA ZICEM CA E TIGANCA ,,,,CURVAAA ,,..DAR DE INTELIGENTA E MUUULT PESTE TOT PSD UL …SI PE NASTASE..BOMBONEL L BATE LA CUR …NU MAI ZIC DE BOUL IMBECIL PONTA …DAAARR DACA VA FI MAI BUNA DECAT TOT PSD UL VOSTRU SI VA REUSI SA PUNA TARA PE PICIOARE SI SA BAGE PE TOATA GASCA MAFIOTA LA BULAU …ATUNCI MERITA SA FIE PRESEDINTE ….CA LA CATE CURVE POLITICE AVETI N PSD ..UNA CE MUNCESTE PT TARA E NIMICA TOATA …ASA CA ,,IMBECILULE CE AI SCRIS ARTICOLUL ,,NU MAI BAZA PE ORGOLIUL ,PROST ,AL ROMANULUI ..SI SA STIII CA PREFERAM O ,,LUPESCCA ,,N FRUNTEA TARII …DECAT UN NOU …GH ..GH .DEJ …DOTTORE …SUNT PLECAT DE 12 ANI DIN ROMANIA DAR VOI ATI ADUS TARA N ZONA RUSIEI INAPOIATE …DA DA DA VOI ..PSD ….MAFIA ORGANIZATA CE CONDUCE TARA SI DA VINA PE ..BASESCU …MUIA MICA FIIILOR DE TARFA TIGANCA ILIESCIANA …

 • IOAN CIOBANU  On August 23, 2014 at 7:10 am

  CAND VAD TURME DE BOI FARA DE OUA CE SE DAU MARI TALIBANI AI C ICINSTEI SI ONOAREI DE FAMILIE ….DAR AR PROFITA SI DE O MINORA DACA AU OCAZIA …DAR NU AU AVUT OCAZIA DE A MERGE LA ,,FETITE ,,NICIODATA N VIATA LOR…AM UN VOMIT MARE N STOMAC …BOILOR E O FEMEIE ..E O FIINTA UMANA …CE TROGLODITI TRAISC N TARA MEA ….TOCMAI DE BOI INGALATI CE SUNTETI …NEVESTELE VOASTRE SI FICELE VOR VOTA PE ELENA UDREA …DIN RAZBUNARE PE RATANUL VOSTRU NESIMTIT SI PUTIND A PUFAICUTA ……TARA PLINA DE CACATI VORBITORI SI ,,JURNALISTI ,,DIN CACAT …

 • vdfilip  On August 23, 2014 at 6:06 pm

  Si eu care credeam ca ciolanul prieste tovarasilor cu idei si viziuni politice! E tare ciolanul, rau de tot! A spart o tara in doua tabere de tovarasi. Sa le sara dintii, nu alta!

  • dana  On August 27, 2014 at 12:27 pm

   Apoi, sa ne fie cu iertare, da tara asta e sparta de mult si in multe…

 • simina  On August 23, 2014 at 8:08 pm

  Am tot citit, avand convingerea ca daca nu pe parcurs, macar la sfarsitul articolului, sunt numite niste surse concrete care sa sustina “informatiile”…ca asa se face o biografie. Dar in lipsa lor, n-am citit altceva decat o fabulatie care pare a fi incropita la ordinul opozitiei. N-ar fi prima mizerie de genul asta

 • Ion Roata  On August 24, 2014 at 9:27 pm

  Este foarte amuzant pamfletul asta. Initial am grezut ca am nimerit pe T.N.R., dar m-am convins ulterior ca baietii sus amintiti au stil si clasa in comparatie cu autorii acestui articol.
  Se pare ca frica duce la lucruri nebanuite, frica de a pierde putera. Astfel de articole mizerabile apar in preajma campaniilor electorale…de ce oare ?!
  Oricum cei de acum sunt la putere sunt facuti din acelasi aluat … indiferent de sexul pe care il poartă.

 • Dana  On August 25, 2014 at 3:05 am

  Ceea ce este scris aici, nu este a buna! A-ti calcat in picioare viata unui om!
  Chiar daca este adevarat, nu aveti dreptul sa intrati asa cu bocancii si sa va exprimati brutal la adresa unui om. Este un afront adus unei societati civilizate, ca doar facem parte din U.E., da se pare ca badarania a ramas sa ne caracterizeze in continuare, chiar daca tatuca Nicolae nu mai este cu securitatea sa!
  Ceea ce a-ti scris este drumul marii majoritati a femeilor dintr-o lume parsiva a barbatilor! Ele au inteles ca daca nu fac acest lucru raman tanti Frosa, care taxeaza bilete si face conserve!
  Cand faci un reportaj sau ce naiba o fi asta, dai si surse ca sa fie credibil! O fi vreun sambure de adevar in ce spuneti dar nu o faceti corect si elegant. Pare ca aveti ceva de impartit cu dumneaei. ,, Vulpea cand nu ajunge la struguri spune ca sunt acri!”
  Prof. Munteanu

  • silvia  On August 25, 2014 at 7:33 pm

   “prof munteanu” in primul rand nu “stie-ti” sa “scrie-ti” si in al doilea rand e trist daca dvs credeti ca majoritatea femeilor se prostitueaza ca sa reuseasca in viata.

   • dana  On August 27, 2014 at 12:05 pm

    1. Pentru dumneavoastra nu sunt ,, prof. munteanu”. Nu imi amintesc sa fi facut studiile impreuna!
    2. Trebuia sa va uitati la ora la care am scris! Eram foarte somnoroasa, am descoperit acest articol si nu m-am putut abtine de la comentarii si probabil am strecurat cateva greseli.
    3. Nu sunt o admiratoare a acestei doamne si chiar cred, ca este o figura destul de pestrita pe scena politica din tara noastra. Asta nu inseamna ca trebuie sa intram in viata ei si sa aruncam asemenea informatii.
    4. Iar in privinta celuilalt raspuns pe care mi l-ati dat, intaresc ceea ce am spus. Din ceea ce am vazut in anii acestia pot spune ca unele si nu toate, au progresat ,,frumos” , pe aceasta cale. Daca experienta de viata nu v-a adus exemple, va felicit! Traiti intr-o lume ideala.
    5. Daca putem face cateva comentarii asta nu inseamna ca trebuie sa improscam chiar asa cu noroi! Acum am intrat in posesia articolului, acum am considerat ca trebuie sa comentez.
    6. Pe viitor insa, nu mai raspund postarilor dumneavoastra, pentru ca nu am timp de pierdut.

  • Stef  On September 12, 2014 at 6:15 pm

   Draga Dana, d-ta n-ar trebui sa fii profesor pentru nimeni, faci de ras tagma dascalilor si nenorocesti copii nevinovati. Daca te trezeste cineva din somnul cel mai adanc si te pune sa scrii,nu este de acceptat,ca profesor ,sa scrii “A-TI scris”.Rusine! Ma bucur ca nu am facut studiile impreuna!

  • Ella  On November 5, 2014 at 10:19 pm

   Draga Dana, ”marea majoritate” este pleonasm.

   • dana  On November 6, 2014 at 8:39 am

    In sfarsit… a sesizat cineva! Si ?! intr-o lume de succesuri si atacuri la persoana… totul este permis. Mai ales daca este intentionat. Si cu tine ,,scumpo,, nu imi amintesc sa fi servit o cafea ! Daca ai inteles, ca de pleonasm vad ca ai retinut de la scoala!
    Din pacate asta suntem- o mare majoritate!!!

   • dana  On November 6, 2014 at 8:45 am

    Ma bucur ca in tara asta sunt atat de multi specialisti! Nu cred ca domnia ta ai vreo acreditare sa iti dai cu parerea… si cred ca in acest loc, comentariile nici nu trebuie filtrate… Nu cred ca trebuie sa imi fie jena de felul in care arat mesajele mele, la cate badaranii am citit… singurul lucru de care trebuie sa imi fie jena este ca nu am lasat repetenti pe unii ca voi! Asta e tot ce pot comenta. In rest asa reportaje, asa comentarii……

 • Leone Cristesco  On August 26, 2014 at 6:01 pm

  Invidia te face sa bei propia ta vom…jurnalista de cacat ,ai facut scoala de jurnalusti a varanului …zâtttt la latrina3

  • Corneliu Voinea  On September 3, 2014 at 9:16 pm

   Ești de căcat, dacă răspunzi cu jigniri.Și. eu pot sa spun că primești bani de la propaganda cacaraului, batista, dacă nu verifici întâi..care este adevărul….nesimțitule sau platitule!!! Sau amândouă!!!!

 • Dorian  On August 27, 2014 at 6:53 am

  Nu stiu, eu cred ca cineva aici a scris v-ati, eu cred ca se scrie watts si m-am intrebat pe loc ce are lumea cu tarfele si curvele, daca tot e cea mai veche meserie din lume? Poate si din univers. Universul vizibil, pentru ca cel invizibil…
  Traian Basescu, pe care nu-l cunosc personal, de fapt nu cunosc personal multa lume, mai degraba putina lume sau chiar foarta putina si mult mai putina lume ma cunoaste pe mine personal, aproape ca nu ma cunoaste nimeni, e inca presedintele in functiune. V-ati si nu watts intrebat vreodata cum functioneaza un presedinte? Eu ma intreb pentru prima oara, am vreo doua emotii, din cate-mi amintesc si Monica Lewinsky sugea biberonul lui Bill Clinton, pune-ti (ortografiat corect) fotografiile celor doua, a Monicai si Elenei, seamana foarte mult, dar nimeni n-a facut-o tiganca pe Monica Lewinsky, pentru ca nu era importanta originea ei.
  Rasismul e inca la moda prin toata lumea, daca nu prin tot universul, macar prin toata Calea Lactee, dar nu are logica, iar discriminarile rasiale sau orice fel de discriminari ar trebui sa fie sanctionate. macar moral daca nu penal. Pe cine intereseaza ca Elena Udrea e tiganca? Sau ca a practicat ce-a practicat. Bine ca n-a furat. Si de ce ne-ar durea capul unde si-a bagat Traian Basesc penisul? Sau ce-a facut Nastase cu oule? Ne impiedecam de lucruri marunte, eu asa cred.
  Eu cred ca sunt probleme mult mai importante decat Pietruta si Doi Cocosi. Sau ce recunoaste Madalin Voicu. Si eu recunosc o gramada de lucruri, dar nu sunt esentiale bunului mers al Romaniei.
  Bine, m-am luat cu vorba si am uitat ce-am vrut sa scriu, m-am (corect ortografiat)ambalat ca prostul, jhai sa recunoastem, nu sunt singurul pe aici, toti v-ati sau watts? de data asta, ambalat ca prostii, oricum, prostia e netrecatoare, un cadou genetic de la Dumnnezeul nostru. Interesant la prosti e faptul ca se cred cel putin normali daca nu cumva destepti, cu toate ca desteptaciunea e caracteristica ciorilor sau corbilor si inteligenta ii defineste mai degraba pe delfini. Dar nu m-as fi nascut delfin pentru nimic in lume. Cineva spunea ca rasul umanizeaza, adica ar fi propriu speciei umane, de aceea si maimutele rad 9ca ipoteza).
  Daca-mi aduc aminte de ideea initiala mai revin, cu toate ca nu sunt sigur, n-am fost niciodata.

  • dana  On August 27, 2014 at 12:23 pm

   Felicitari pentru raspuns… punct ochit, punct lovit!,,Ati” fost mult mai iute decat mine cu observatia despre Monica si …. Nu inteleg de ce trebuie sa atingem un om in plan personal daca nu ne putem atinge de ceea ce face in meseria lui sau ce o fi ce face aceasta persoana! Iar in privinta ciorii si a corbului, nu le amestecati… Mai bine corb un an decat cioara 100, au statut total diferit!

 • cadouri  On August 27, 2014 at 2:48 pm

  Românul dacă nu se da el un pic rotund… nu se abține sa nu arate ca un pătrat.

 • maria  On August 30, 2014 at 7:42 am

  Asa si????????? Decat puica de comunist , ministresa cu MTO -UL mai bine Udrea , desteptilor !!!!!!

 • Paul  On August 30, 2014 at 5:49 pm

  Nu cred ,eu sunt convins că Elena s-a născut din spuma marii !!

 • Corneliu Voinea  On September 3, 2014 at 9:10 pm

  Foarte tare!!! Deci nu numai basescu poate să dezbrace candidați! Dacă este adevărat, această femeie trebuie distrusă politic…..

 • gigi balena  On September 9, 2014 at 4:31 pm

  mancare de rahat pupincuristi care dati povesti false si incercati sa va numiti ziaristi…sa nu uitam ca Lincoln a fost un gay,Kenedy un pedofil(de fete),Doamna de fier a angliei(fosta,Margareth) banuita a fi fost lesby si ce este cu asta?!Nu au influentat cu nimic rau expansiunea economica a acestor tari.Sunteti niste rasisti si ipocriti! Cu PSD e mai bine?!Cu FSN si urmasii lor a fost mai bine?!Las sa mai vina si alti hoti ca de astia veki ne am saturat TOTI!!!De bine de rau Base a dat liber la politai si procurori sa si faca treaba…prima oara cand a fost arestat un prim ministru si alti ministri dupa el…Si daca se tine legea are sa fie si el ,Base dupa gratii, dar pana atunci,terminati numai fiti misogini,va este ciuda ca o FEMEIE are sanse reale la Cotroceni!

 • Ioan Dumitru Duimbravean  On September 10, 2014 at 10:00 am

  Cel putin se afla si despre Udrea cate ceva.Daca cel putin un sfert din ce se scrie e adevarat,e distrusa politic.Apoi n-ar fi o problema ca are origini tiganesti pentru ca sunt multi politicieni,primari,presedinti de consilii judetene,deputati si senatori cu asemenea origini.Cel putin tiganca asta (daca e adevarat ca-i tiganca ) nu te face sa fugi cand o vezi,dimpotriva.

 • Alexandru  On September 11, 2014 at 12:18 pm

  Am o puternica banuiala ca cel putin o parte din ceea ce scrie in articol este adevarat. Acest articol circula in tot internetul (autorul este de fapt Cornel Nistorescu, dar ulterior a fost publicat si pe alte pagini web), iar daca ar fi fost minciuna, atunci Elena Udrea (care este de profesie jurista) l-ar fi actionat pe autor in judecata sub acuzatia de calomnie (asa cum de obicei se procedeaza in asemenea situatii). Insa Elena Udrea a lasat o tacere suspecta peste acest caz, ceea ce ma face sa cred ca cel putin o parte este adevarat. Daca nu chiar tot ce scrie acolo.

  • dana  On November 6, 2014 at 8:47 am

   Probabil nu a vazut sau nu a avut timp!

 • Armina Manolescu  On September 11, 2014 at 5:08 pm

  si acum toate curvele privesc cu optimism spre viitor: “deci am sanse mari sa devin presedinte”:)))
  interesant articol…si cred ca 80% sunt adevaruri.
  Pana una alta…e ca in bancul ala:
  Ce vrei sa te faci cand vei fi mare puisor?
  Raspuns: idiot
  De ce zici asa?
  Pai tata de cate ori mergem pe strada spune: uite si la idiotul ala ce masina super are, sau, idiotul ala are o gramada de bani…etc

  Asa si cu Udrea.
  Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
  Curva!
  De ce zici asa?
  Pai uite udrea unde a ajuns…

 • Armina Manolescu  On September 11, 2014 at 9:05 pm

  si acum toate curvele privesc cu optimism spre viitor: “deci am sanse mari sa devin presedinte”:)))
  interesant articol…si cred ca 80% sunt adevaruri.
  Pana una alta…e ca in bancul ala:
  Ce vrei sa te faci cand vei fi mare puisor?
  Raspuns: idiot
  De ce zici asa?
  Pai tata de cate ori mergem pe strada spune: uite si la idiotul ala ce masina super are, sau, idiotul ala are o gramada de bani…etc
  Asa si cu Udrea.
  Ce vrei sa te faci cand vei fi mare?
  Curva!
  De ce zici asa?
  Pai uite udrea unde a ajuns…

 • ddorelul  On September 16, 2014 at 3:28 pm

  Si aici nu este decat un alt loc plin de cacat ce incearca sa arunce mizerie pe toti cei ce sunt “contra “PSD’ului..oameni de cacat stati intr’un loc PLIN de cacat…si [normal] MANCATI CACAT toata ziulica..ca sa nu mai vorbesc de postacii PSD’ului ce au [dupa cum este normal] gurile PLINE CU CACAT..MANCATII SANATOSI..insa pastrati pentru si intre voi cacatul vostru.pe noi oameni normali la cap nu ne intereseaza faptul ca sunteti mancatori de CACAT..Hai sa aveti pofta

 • Victor Ro  On October 8, 2014 at 4:15 pm

  Ce nu iti vine sa crezi ca era proasta de bubuia? Ca murea cu creta-n mana la tabla? Ca a facut o facultate particulara cum au facut mii de alti prosti care nu au fost in stare pe vremea ei sa ia un examen de stat? Uite cine vrea sa ne conduca! Avem nevoie de astfel de dobitoci care sa manipuleze norodul si mai tare…lDe etnie, prostitutie..nu ma leg…o fi fost, nu o fi fost… ca i-a placut si ii place viata este adevarat, nu iese foc fara fum!

 • Adelaida Olteanu  On October 9, 2014 at 6:25 am

  Astea sunt pure minciuni! Nu stiti ce sa mai inventati la adresa Elenei ca s-o denigrati in fata populatiei. Ce conteaza daca provine sau nu din “tigani” ?Conteaza sa ne apere interesele si sa faca cat mai multe lucruri bune pentru noi, romanii de pretutindeni. Din toata activitatea sa de peste 10 ani se poate observa ca Elena a implementat o multime de proiecte, atat in zona rurala cat si in zona urbana, proiecte care au fost de succes si care au ajutat la dezvoltarea tarii noastre. Spre deosebire de alti “colegi” din breasla, care au furat cu nesimtire de unde au putut si cat au putut, Elena se detaseaza considerabil, la baza stand dorinta acesteia de a face o schimbare pentru Romania, o schimbare in bine.

 • BBB  On October 9, 2014 at 10:36 am

  Sugeti pula totii comentatorii rauvoitori, n-aveti coaie nici sa faceti o laba la poza ei, dar va permiteti sa criticati, retardatilor!
  Daca e tiganca, bravo ei, ca a ajuns unde a ajuns!
  Daca a fost curva, iar bravo ei! S-a simtit bine si a si avansat.
  In schimb voi sunteti si o sa muriti tot viermi necunoscuti de nimeni.
  Vai de pulicica voastra!

 • cristian  On October 28, 2014 at 6:37 pm

  Un popor indobitocit de ponta si antena 3…….nu v-om ajunge niciodata nicaieri,asta e minciuna frumoasa prinde la romani……trebuie sa ne trezim odata fratilor……votati responsabil!!!!!!

 • Sallie  On January 16, 2015 at 7:42 am

  Hi admin do you need unlimited content for your website ?

  What if you could copy content from other websites, make it pass copyscape test and publish on your blog – i know the
  right tool for you, just search in google:
  Ziakdra’s article tool

 • dan munteanu  On February 7, 2015 at 11:31 am

  nu am votat o pe Elena udrea nici nu sunt vreun fan! dar referatul de mai sus mi se pare lipsit de argumente! (din pacate)

 • Dan Munteanu  On February 7, 2015 at 11:33 am

  argumentati…restus povesti! nu s fan al d nei udrea

 • Wibsy  On February 11, 2015 at 4:26 pm

  Ei, nu iese fum fara foc, asta-i sigur. Dar articolul e putin rautacios. De unde s-au informat? In jurnalistica trebuie sa ai cel putin doua surse pentru a confirma stirea… O fi facut toate alea? :)) Fac acest comentariu desi nu-s un fan al tipei, de fapt nu-mi prea place de ea…

 • ion sapun  On February 11, 2015 at 4:59 pm

  Nu o cunosc pe d-na Udrea, dar de Cocos sa spuneti ca este tigan este o minciuba sfruntata.Urat scrieti unii di
  ntre dumneavoastra, chiar nu va este rusine sa folositi asemenea expresii?

 • sklo  On November 19, 2015 at 3:33 am

  creca-i va place ciocanul sa-l molfaie si cand n-o sa mai aiba dinti in gura :))

 • seby  On August 29, 2016 at 8:32 pm

  Cristina Marcus – sincer ți,ai fi dorit și tu să fi țigancă și să o sugi pe ceva interese ? Așa o sugi degeaba să te bage ăștia în seamă cu articolul asta …Bvo Elenei a știut să dea clasa tuturor hahalerelor care au denigrat.o…..

 • limbutu Dumitru  On August 30, 2016 at 8:20 am

  Interesant articol cu biografiea lu Elina Udrea,dar nu spune de unde sint sursele

 • costel  On September 2, 2016 at 7:34 pm

  pe cine intereseaza din ce familie provine atata timp cat a facut ce a facut si rade de noi ,vai de mama si de viata noastra cu legile noastre si tara noastra

 • Emil  On September 6, 2016 at 12:03 pm

  Bravo ei

 • janet butunoi  On August 28, 2017 at 9:20 am

  Rusine sa le fie celor care stiau ce fel de persoana este aceasta UDREA, dar ce functii a avut si ce influenta si cati bani a papat, ce viata de lux a dus si mai duce si in prezent!!!! Este de de neconceput cum a ajuns sa aiba functii de ministru la trei mnistere! Ce a facut pentru tara , pentru tineret , pentru turism?! Are tot felul de acuzatii si este libera si isi traieste viata in continuare in libertate dezmat si lux, pe banii publici asimilati.Pentru ea legile tarii nu exista?Vai de noi!

 • Haha  On November 20, 2017 at 6:55 pm

  Nu cred ca Traian Basescu se cupla cu asa ceva si ajungea la spectacole noaptea la Palatul Cotroceni. Scorneli incredibile totusi.

 • Remus  On June 7, 2018 at 5:51 am

  Faceți-vă harachiri bhaaă!Au ajuns toate târfele curvele și prostituatele să facă ce vor dintr.o nație de prostii 😨😰🤢

Trackbacks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: