Mihaela, dragostea mea – editia 2014!

O serie de voci din UNPR anunta in stanga si dreapta trecerea social-democratului Mircea Geoana in tabara progresistilor. Afacerea le-ar garanta celor din UNPR presedintia Senatului, iar lui Geoana posibilitatea sa mai candideze inca o data la presedintia Romaniei, la alegerile din 2014, sustinut de UNPR.

Mircea Geoana a anuntat, de altfel, ca vrea sa candideze din nou pentru functia de sef de stat, problema sa fiind aceea ca PSD il sustine in acest efort pe Crin Antonescu, liderul PNL. Lui Geoana nu ii mai ramane, deci, decat varianta sa mearga alaturi de ceilalti fosti colegi pesedisti, in tabara lui Gabriel Oprea. Zvonurile spun ca astfel se explica si chemarile recente ale presedintelui Senatului la DNA, ca o tentativa a lui Basescu si Oprea de a-i forta mana lui Geoana, pentru ca acesta sa accepte fara alte conditii trecerea in tabara puterii.

Basescu a pregatit scenarii pentru a-l opri pe Crin Antonescu din victoria sa mai mult decat sigura, iar una din directii este candidatura lui Geoana, menita sa fure electorat de stanga. Problema lui Mircea este ca, in actualele conditii, sunt slabe sansele ca el sa mai poata striga, in gura mare, Mihaela, dragostea mea. Masuratorile sociologice arata ca viitorul presedinte al Romaniei va fi, fara dubii, Crin Antonescu.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Trackbacks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: