Roberta Anastase mituieste primarii cu excursii in Turcia

Surse din PSD Prahova, citate de presa din judet si confirmate de reprezentanti ai PDL Prahova, anunta ca in perioada 19-21 august presedinta Camerei Deputatilor, Roberta Alma Anastase, a organizat o excursie cu primarii, viceprimarii PDL si sotiile acestora in Turcia, la Istanbul.

In excursia organizata si platita de Roberta Anastase au participat aproximativ 100 de persoane. Firma de transport, SC Chivaran COM SRL, apartine afaceristului Chivaran, transportator apropiat PDL Prahova.
Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

  • mihaic3001  On August 28, 2011 at 5:52 am

    Deci :
    La PDL numai mă aştept la vreun dram de moralitate…. E clar ptr. toţi – au primit semnal clar de la Cotroceni să calce pe cadavre, să fraudeze tot, să facă orice numai să nu iasă de la guvernare în 2012.
    După cum decurg lucrurile acum, nu m-ar mira ca în 2012 PDL să aibă un scor de 65 % la alegeri şi să le câştige într-o manieră covârşitoare.
    Mă interesează, ce măsuri şi soluţii are Opoziţia împotriva acestor FRAUDE MASIVE ŞI DE TOATE CULORILE, ale PDL ? Altfel vom sta şi ne vom uita tâmpiţi cu toţii cum ne fură alegerile de sub nas, aşa cum au făcut şi în 2009 cu Geoană la prezidenţiale …. dincolo de greşelile lui Mircea Geoană.

Trackbacks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: