Google, compania cu cea mai buna reputatie din SUA

Google a devenit compania cu cea mai buna reputatie din Statele Unite, urcand pe prima pozitie in acest an, de pe trei anul trecut, intr-un sondaj realizat in randul americanilor de catre firma Harris Interactive, transmite Bloomberg, citat de Mediafax.

Producatorul de bunuri de ingrijire a sanatatii Johnson & Johnson s-a mentinut pe pozitia a doua, in timp ce fostul lider, compania de investitii Berkshire Hathaway, a coborat pe patru. Locul al treilea a fost ocupat de compania 3M.

Google, operatorul celui mai popular motor de cautare pe internet din lume, a ajuns pe prima pozitie in urma rezultatelor financiare foarte bune si a admiratiei populatiei pentru angajatii companiei, a afirmat seful Harris, Robert Fronk. Sondajul a evidentiat imbunatatirea reputatiei companiilor in SUA, in contextul recuperarii economiei si a estomparii scandalurilor din timpul crizei financiare.

“Exista inca 44% din populatie care spune ca reputatia corporatiilor americane se inrautateste, insa procentul a scazut semnificativ”, a afirmat el.

Top zece este completat de Apple (5), Intel (6), Kraft Foods (7), Amazon (8), Walt Disney(9) şi General Mills (10).

Sondajul, aflat la a 12-a editie, a fost derulat online, fiind consultate 30.000 de persoane in privinta celor mai cunoscute 60 de companii americane.

Pe ultimele pozitii s-au situat Chrysler, Citigroup, Goldman Sachs, BP si AIG, relateaza bloombiz.ro.


Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

  • Johnb581  On May 18, 2014 at 3:09 pm

    Aw, this was a very nice post. In thought I want to put in writing like this moreover taking time and actual effort to make an excellent article but what can I say I procrastinate alot and not at all seem to get something done. eccdeeadedbe

Trackbacks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: