Asta inseamna sa fii la conducerea tarii?

Sa dai o bucata la amanta, o bucata la nas, o bucata la frate. Sa aiba din ce trai fiecare 20 de ani dupa ce iese de la guvernare. Imi aminteste de sindromul PNTCD-ului. Membrii sai au luat tot ce se putea lua in timpul guvernarii (Ioan Muresan este cel mai elocvent exemplu) si apoi s-au intins cu burtile la soare ca sa “digere”. Stiau ca partidul este pe cale de disparitie si atunci au luat cat mai mult, pe principiul “scapa cine poate”. E un presentiment pe care il au si cei de la PDL. Basescu este “locomotiva” care a ridicat partidul de la 9%, cat avea pe vremea lui Petre Roman (mai tineti minte?). Dar locomotiva-Basescu va intra la depou, in curand. Cine va fi noua locomotiva? Nimeni. Partidul, fara locomotive va trece in lada de gunoi a politicii, iar membrii sai marcanti isi fac de pe acum veste financiare de salvare. Banii nu aduc fericirea, dar o vor intretine pentru toti cei care vor iesi din viata politica o data cu PDL. Iar acum e vremea “recoltei”. Fiecare strange cat poate, pune la ciorap si asteapta vremurile negre. Romania iese din criza. Dar pentru PDL, criza de abia acum incepe. Si nu toti cei care iau acum bani, vor gasi fericirea – vezi cazul Melania Mandas Vergu.

Articolul il puteti citi aici.

Ce parere aveti?  Calin Hera, Skortzy, La Coltul Strazii, Medusa, Semanticus, Bogdan, Civitas Politics, Zoo Politicon, Dan Selaru.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

 • Andrei  On April 14, 2011 at 10:35 pm

  Sincer, seamana a pierdere de timp. Cine isi consuma timpul dimineata la cafea citind bloguri politice e familiar cu fenomenul, macar in linii mari si nu stiu daca are sens sa reluam argumentul.

  Pe Victor Ponta il inteleg, blogul sau ajunge la TV si in presa, penetrand la acele straturi care mai cred ca au o guvernare curata (exista, stiu vre-o doua cazuri). Dar noi …

  In plus, nu cred ca are asa de mare importanta (= pondere in PIB) furtul. Dezastruoase sunt consecintele care apar impreuna cu furtul. Atunci cand capusezi o companie de stat cu sume modice tot ajungi sa o pui pe butuci din cauza proastei aprovizionari. Atunci cand faci o frauda de 30% din valoarea unei autostrazi omori in prima instanta toata autostrada, si in a doua instanta impiedici renasterea economiei locale.

  Problema este de sistem si necesita solutii de sistem. Nu am nevoie sa imi arate V Ponta liste negre-portocalii – daca am merge maine si le-am confisca integral averea tot nu am rezolva mare lucru. Am nevoie sa imi spuna ca va aduce monitori internationali la licitatii. Tot restul sunt perdele de fum.

 • Barbierul  On April 24, 2011 at 5:49 pm

  suntem ca in jungla in romania , sa iesim toti in strada

 • Anemona  On April 24, 2011 at 5:50 pm

  de nu facem o noua revolutie ?

 • murfy  On April 25, 2011 at 6:29 am

  BASESCU +PDL = JAF NATIONAL …. Sa-l curmam din radacina cu totii noi poporul roman -pina nu este prea tirziu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: