Chef de pomina la Helsinki cu Basescu, Berlusconi si Orban

Probabil ati aflat din presa despre plecarea lui Basescu la Helsinki. Intrucat am participat la o parte din evenimentele care s-au desfasurat acolo, pot sa va spun ca principala preocupare a liderilor populari a fost bautura.
Asa cum a spus si Basescu intr-un context neoficial, principalul motiv al unei plecari de tipul asta este “bautul cu tovarasii populari”. Este intr-un fel ca vanatoarea organizata de Tiriac: o sindrofie unde se discuta intr-un context degajat diferite probleme politice si nu numai. intalnirea de la Helsinki a fost o noua ocazia pentru ca lui Basescu sa ii fie refuzat subiectul Schengen. Intr-un astfel de context, Merkel i-a spus lui Basescu ca scandalul din vami este semnul clar ca Romania acestui moment nu are ce cauta in Schengen. Momentul a fost foarte amuzant si a fost inregistrat de un coleg din Finlanda pe camera video (desi era interzis sa filmezi sau sa faci fotografii): Angela Merkel a inceput sa vorbeasca, iar apoi s-a dat repede un pas inapoi, pentru ca Basescu mirosea extrem de puternic a alcool. Berlusconi si Orban au inceput sa rada cu pofta si sa faca glume, pentru ca bausera si ei impreuna cu Basescu, in urma cu 5 minute. Merkel s-a retras si i-a lasat pe “barbati cu prostiile lor (citat)”.
Incerc sa fac rost de inregistrarea video si sa o pun pe blog (pana atunci postez cateva fotografii ale locului). Discutia respectiva nu a spart petrecerea barbatilor din EEP, care au continuat sa rada si sa chefuiasca pana la 3 dimineata, cand s-au retras in camerele de hotel, care costa 500 de euro pe noapte. Si uite-asa, sa fii presedintele Romaniei nu este mereu o meserie plicticoasa. Ramane insa MAREA INTREBARE: CINE A PLATIT NOTA LA FINAL?
Aici a avut loc “bauta”:
O apa plata, ca cele din poza alaturata costa 20 de euro (probabil de aceea e mai bine sa nu bei apa;)
Camera de hotel de 500 de euro, unde s-au odihnit dupa “noaptea grea”:
Cei trei “tovarasi populari”
Basescu a cumparat chinezarii in valoare de 4.000 de euro (pentru cine?)
Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

Trackbacks

  • […] aminte , Basarica ,Bataiosu ,Cati Lupascu ,Consiliul Naţional al Blogosferei ,CNBS ,Corina Cretu ,Marcus ,cercetare-inovatie-inteligenta-expertiza ,Dispecerul si Dispecerita ,Zeus si Sifilica ,Zapacita […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: