Şeful Vămii din Bucureşti a demisionat la doar o zi după numire

Şeful Vămii din Bucureşti, Silviu Văduva, a demisionat. Silviu Văduva fusese numit în funcţie luni. Cu numai o oră înainte de a-şi da demisia, Văduva a declarat pentru Adevărul că nu se va lăsa ispitit de cei care vor încearca să-l mituiască. Acesta a spus că a “vânat” acest post liber după scandalul de la vama Siret.

“Am văzut toată mocirla de la televizor şi m-am gândit că e o provocare pentru mine să vin şi să încerc să ţin în hamuri o asemenea responsabilitate. La 36 de ani mă recomandă suficiente studii, dar şi un trecut curat. Deja am făcut propuneri de combatare a corupţiei şi de atragere a fondurilor euorpene, pe care i le voi prezenta azi domnului Blejnar. Oricum, în Bucureşti, tentaţia nu e mare!”, a precizat Văduva, citat de Adevărul.

Fostul şef al vămii Bucureşti este cunoscut şi pentru implicarea sa în lumea mondenă. El a fost surprins alături de persoane publice, printre care Ramona Gabor, sora Monicai Columbeanu, şi fostul prefect al Capitalei Mioara Mantale.

Sorin Blejnar a comentat decizia lui Văduva de a demisiona la numai o zi după ce a fost numit în funcţie. “A spus că nu doreşte să ştirbească imaginea unei instituţii publice din cauza atacurilor mediatice”, a declarat Blejnar pentru Mediafax.

Potrivit lui Blejnar, Văduva a fost numit la conducerea Vămii Bucureşti după ce a prezentat mai multe proiecte de atragere a fondurilor europene privind combaterea corupţiei.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: