Ce îi stresează pe români în drumul spre serviciu: şoferii periculoşi, căldura şi conversaţiile zgomotoase la mobil

Stilul de condus neadecvat sau periculos al şoferilor reprezintă un factor major de stres pentru românii care se îndreaptă spre serviciu şi le subminează productivitatea şi satisfacţia profesională, potrivit unui sondaj realizat de furnizorul de soluţii pentru spaţii de lucru Regus.

“Stresul provocat de trafic şi stilul de condus periculos reprezintă probleme reale atât pentru şoferi, cât şi pentru pietoni, de aceea sunt atât de frecvent menţionate”, se arată în sondaj.

În România, durata medie a unui drum spre birou, numai dus, este de 28 de minute, însă 20% dintre români trebuie să călătorească peste trei sferturi de oră în fiecare sens.

Un alt factor care diminuează drastic starea de calm şi productivitatea la locul de muncă este lipsa informaţiilor despre întreruperea serviciilor sau despre ambuteiaje.

Poluarea şi căldura excesivă şi conversaţiile zgomotoase la mobil ale celorlalţi navetişti se numără, de asemenea, printre principalii factori de stres.

“Nebunia telefoanelor mobile şi comportamentul nepoliticos se menţin şi ele în top datorită persoanelor în cauză, care nu realizează sau cărora nu le pasă că strică ziua multor oameni, chiar de la începutul ei”, se precizează în sondaj, conform EVZ.RO.

Compania Regus, cu sediul central la Luxemburg, administrează peste 1.100 de centre de afaceri în 500 de oraşe din 85 de ţări.

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: