Deputati care au facut afaceri cu statul

Am intrat in posesia unor date interesante, pe care le public in premiera. Enjoy:

Costica Canacheu – deputat PDL de Bucurest are in acest moment 23 de contracte incheiate cu institutii ale statului prin firma Neico SA. Sa le detaliem:

– 11 au fost semnate in 2008 cu Institutul de Etnografie, Muzeul de Arheologie, RA RASIROM, RATB, UM 0461, UM 02560, Tarom, Universitatea „Al.I. Cuza”, Rompress, Compania Nationala Imprimeria Nationala, Parchetul de pe langa Curtea de Casatie si Justitie. – 8 au fost semnate in 2009 cu Compania Nationala Imprimeria Nationala, Prefectura Dambovita, Muzeul de Istorie Prahova, RATB, Tarom,  Universitatea „Al.I. Cuza”, Teatrul Metropolis, Universitatea Bucuresti, iar alte trei au fost semnate in 2010 cu Tarom, Universitatea „Al.I. Cuza”, Parchetul de pe langa Curtea de Casatie si Justitie. Valoarea totala a contractelor este de 576.715 lei.

Valeriu Tabara, deputat PDL de Timis si ministru al Agriculturii are 3 contracte incheiate in 2010 prin UASMVB Timisoara, unul in valoare de 1.182.000 euro, iar celalalt de 487.000 lei, si unul incheiat in 2006 prin SC Da Lovrin, in valoare de 1.006.000 lei.

Mihail Stanisoara – senator PDL de Mehedinti are 15 contracte incheiate in 2010 prin firma Terra Sat Severin SRL cu Primaria Drobeta Turnu Severin, Universitatea din Craiova, Departamentul pentru romanii de pretutindeni, Clubul Sportiv Municipal Severin, Romsilva, Consiliul Judetean Mehedinti, Tribunalul si Primaria Mehedinti, Centrul Cultural „Nichita Stanescu” si ANAF  pentru publicitate radio si tv, in valoare de 85.259 lei.

Detalii despre afaceri cu statul ale Elenei Udrea gasiti aici

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: