Cum ne pacalesc Iri si Moni

Stii cum e povestea lui Iri si a lui Moni? A lui Bote si Bianca, etc?

Ca povestea cu OTV-ul. Nimeni nu se uita, dar televiziunea are audiente uriase. Asa si cu subiectele de mai sus. Cu oricine vorbesti, iti spune: Nu ma intereseaza povestea lui Moni si a lui Iri. Dar toata lumea CITESTE despre asta!

Ce nu stie lumea este (desi eu cred ca multi banuiesc) faptul ca exista un contract incheiat intre Iri si Moni in termeni de agent – client. Deci exista un contract de impresariat incheiat intre Iri si Moni inainte de casatoria lor, de tot tam-tam-ul, etc. De pe vremea cand Iri isi dedica o mare parte din timp cautarii unor talente minore pentru agentia sa de modelling – care nu era altceva decat un paravan pentru diverse placeri ale micutzului dar pofticiosului, Iri.

Asadar, Monica este clienta sa! Cei care au crezut in povestea lor de dragoste, cei care au urmarit cu atentie escapadele, nasterea copilului, etc, nu au urmarit altceva decat o poveste similara cu cea a Elodiei – care, iata a atins sute de episoade si continua!!!!

Ca si in Elodia, subiectul principal al povestii, adica dragostea dintre cei doi, nu exista! Si tot asa, cum niste producatori importanti de telenovele din America de Sud, au vrut sa cumpere subiectul Elodia de la DD, tot asa Iri si Moni joaca teatru pentru noi pornind de la un contract de impresariere.

Si, pentru ca am vazut acel contract, la care de-a lungul timpului s-au adaugat multe anexe, pot sa va spun si ce urmeaza. Dupa episodul infidelitatii lui Iri, care trebuia sa mai trezeasca din picoteala telespectatorii telenovelei, vom vedea imagini cu Iri gol. Asta intr-unul din episoadele urmatoare. Si, iar peste cateva episoade, o vom vedea pe Moni goala.

Si cand vom ajunge la acele episoade, va mai spun ce urmeaza. Pana atunci, enjoy telenovela!

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: