Palada, facatorul de “minuni”

Intrucat Mirel Palada a sters de pe blogul sau comentariile mele, le republic aici (intr-o forma mai acuta, fireste). Am observat ca stersul comentariilor este o practica pe blogul domniei sale. Numai ca cele scrise nu mor. Se republica, domnule Palada:) . Sau sa spun, bre Palada?:)

Asadar dau mai departe la Ioska, Dutuleasca, Sutu, Dorombach si Chinezu urmatoarele:

Dupa ce in urma cu aproape o saptamana institutul CCSB, prin vocea lui Mirel Palada, anunta ca PNL si Crin Antonescu se afla in crestere, acum acelasi institut prin vocea aceluiasi reprezentant ne anunta ca s-a modificat schimbarea si PSD este in crestere. Evident, informatia care a contat a fost prima. Respectiv, ca PNL si Crin au trecut peste pragul de 25, respectiv 35% intentie de vot.

Pornesc de la prezumtia de nevinovatie a CCSB si a domnului Palada (care s-a mai diluat simtitor dupa ce domnia sa a sters comentariile) si intreb: cum se explica intreaga cadere a PSD din septembrie si pana in prezent, in contextul in care social-democratii in toata aceasta perioada si-au lansat un program de guvernare si au venit cu o alternativa la actuala putere? Mai mult, si-au asumat aproape in totalitate o motiune de cenzura. In acest timp, Crin Antonescu era prin insule exotice. Cu toate acestea, PNL crestea in sondaje (??!!).

Cum se explica, de asemenea, cresterea brusca in intentia respondentilor a PSD in ultima saptamana? Avem de-a face cu o revenire la normal (adica PSD s-a mentinut in acea zona 38-40% tot timpul) sau social-democratii au facut o minune in ultima saptamana (una de care numai CCSB stie) care sa ii creasca in cercetare cu aprox. 4-5%?

Eu inteleg ca domnul Palada vrea sa se aiba bine cu toata lumea, insa tot dansul este cel care propavaduieste sociologia ca fiind o stiinta. Or, stiinta sociologiei promovate de dl. Palada este facuta pe genunchi, de un alchimist care schimba formula intentiei de vot asa cum ii convine. Trist si cu iz de amatorism…Sau cum spunea cineva, transforma sociologia in scatologie;)

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: