Amelia Antoniu o ura din tot sufletul pe Roxana Briban

Roxana Briban a plecat de la Opera la presiunile Ameliei Antoniu. Nu stiu de ce o ura asa de tare si nici nu vreau sa fac presupuneri nefondate. Cert este ca atunci cand directorul general al Operei Naţionale Bucureşti, Cătălin Ionescu Arbore a chemat-o pe Roxana Briban in biroul sau i-a spus asa: “Trebuie sa te trec o perioada in rezerva. Nu vreau sa te superi pe mine, motivele le stim amandoi la fel de bine. Promit sa te readuc pe scena peste 2-3 luni. E vorba doar de o mica pauza. Te odihnesti, o sa-ti prinda bine si se mai linistesc apele”.

Roxana l-a crezut, a plecat acasa si a tot … asteptat. De fiecare data cand il suna pe Arbore, acesta ii spunea: “Mai asteapta o saptamana-doua”. Dupa un timp si-a dat seama ca nu o va mai chema niciodata inapoi. Si, intr-o zi a sunat-o chiar Amalia si i-a  zis: “nu te mai chinui fetito. E momentul sa-ti cauti alt job”. Acum declara pentru Realitatea TV : “Roxana a fost o voce nemaipomenită. Am ascultat-o ani de zile”.

Ce ipocrita, nu? Dupa acest telefon s-a dus direct la sotul ei cu care nu mai avea nicio relatie de ani de zile si l-a anuntat ca pleaca cu Marian (tot angajat al Operei cu care traia de ani de zile).

Apoi am aflat cu totii de moartea ei…Ciudat, nu? M-am uitat la sotul ei, care nu se mai atinsese de ea de ani, cum simuleaza durerea…

Alt ipocrit…

 

Advertisements
Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Comments

  • Mr WordPress  On November 21, 2010 at 9:12 pm

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in, and view the posts’ comments, there you will have the option to edit or delete them.

Trackbacks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: